Wegens zomervakantie zijn wij gesloten van 27 juli tot en met 20 augustus.
SMOOTH neemt ruim de tijd voor u
SMOOTH is altijd discreet en bertouwbaar
SMOOTH heeft een vast contactpersoon
  • permanent ontharen friesland

SHR Behandeling

Vanaf
€29,-
Per behandeling
Veilig
Pijnloos
Ook voor donkere huidtypen
Kennismaken

SHR Behandeling

Vertrouwd
Ontharingskliniek Smooth heeft al meer dan 15 jaar ervaring met ontharingsbehandelingen
Nieuwste techniek
er zijn veel voordelen t.o.v. behandelingen met IPL. We vertellen je er graag meer over
Snel resultaat
Al binnen 8 tot 10 behandelingen heb je een blijvend resultaat

Wat is SHR

SHR definitief ontharen is dé toekomst op het gebied van ontharen. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haren meer kunnen produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 85 procent. U krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei. Het is 100% veilig en pijnloos. Men kan tijdens de behandeling enige warmte ervaren en soms kan de huid een beetje rood worden. Dit verdwijnt spoedig. Het werkt supersnel in tegenstelling tot een IPL behandeling. Een mannen rug duurt maar ± 45 min én het is heel betaalbaar! Maar bovenal zijn de resultaten erg goed.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bespreken we wat je wensen zijn, en zal ik een aantal medische vragen stellen. Ik zal uitleggen hoe de behandelingen in zijn werk gaan. De eerste behandelingen zullen om de 4 weken plaatsvinden. Als je wilt kan ik tijdens de intake een proefflits op je huid doen, zodat je kunt ervaren wat er gaat gebeuren en hoe het aanvoelt.
Kennismaken

De beste SHR behandeling voor definitief ontharen

Kennismaken

Wat mag u verwachten

Voor je begint met je SHR behandeling is er tijdens de intake ruimte voor al je vragen. Pas daarna gaan we beginnen met je 1e behandeling. Na de 4e behandeling gaan we de behandelingen evalueren. Mocht je (nog) niet tevreden zijn met het resultaat wat op dat moment behaald is mag je op dat moment de rest van je behandelingen annuleren. Je krijgt dan het bedrag dat je betaald hebt voor die behandelingen teruggestort.
  • permanent ontharen friesland

SHR Behandeling

Vanaf
€29,-
Per behandeling
Veilig
Pijnloos
Ook voor donkere huidtypen
Kennismaken
licensespell-checkrocket